Costa del Sol som destination ger dig allt du behöver för en perfekt och klassisk golfsemester, fylld med både golf och fritid. Njut av städer från Malaga, Mijas, Torremolinos, Marbella, Estepona, Sotogrande och Gibraltar. Efter en spännande runda kan du bestämma om du vill ta en promenad genom de charmiga gatorna i Malagas gamla stad eller njuta av solen på en av de soliga stränderna. Oavsett dina preferenser så har du en mängd upplevelser att njuta av utanför golfbanana på vackra Costa del Sol.

Costa del Sol är full av fantastiska banor att spela, och i detta blogginlägg listar vi sju av dem som en hjälp för dig att välja var du ska spela härnäst!

1. Alcaidesa Heathland & Alcaidesa Links


Alcaidesa Heathland är den yngsta av de två golfbanorna på Alcaidesa Links Golf Resort. Designad av Dave Thomas och renoverad 2007, erbjuder den breda fairways och en fantastisk utsikt över Medelhavet. Denna bana är ett perfekt val för de spelare som letar efter ett engagerande och spännande spel!

Alcaidesa Links är den andra golfbanan på Alcaidesa Links Golf Resort. Klubben är stolta över att vara den enda linksbanan i södra Spanien. En av höjdpunkterna på denna bana är den hisnande panoramautsikten över Medelhavet, Gibraltar och Atlasbergen i Nordafrika på en klar dag. Spelare kommer särskilt att njuta av de mjuka sluttningarna som sänker sig mot havet och friska brisar.

Boka dina starttider: https://greenfee365.com/sv/golf-course/alcaidesa-heathland
https://greenfee365.com/sv/golf-course/alcaidesa-links

2. Chaparral Golf Club

Chaparral Golf Club är en av de mest attraktiva golfbanorna på Costa del Sol. Det är den enda golfbanan i denna region med 6 par 5, 6 par 4 och 6 par 3. Chaparral Golf Club har sin prestigefyllda status tack vare en originell design, exceptionell service och fantastiska faciliteter. Erfarna spelare kommer särskilt att tycka om spelet eftersom det kräver precision och skicklighet.

Boka dina starttider: https://greenfee365.com/sv/golf-course/chaparral-golf-club

3. Finca Cortesín

Denna 18-håls par 72 golfbana är en riktig pärla. Bortsett från utmärkta fairways och greener med mer än 100 bunkrar, erbjuder den också fantastisk service och fantastisk utsikt. Cabell B. Robinson, som är ansvarig för designen, såg till att varje hål är annorlunda och spännande för golfare på alla nivåer. Finca Cortesín är en garanti för en oförglömlig golfrunda i ett vackert landskap.

Boka dina starttider: https://greenfee365.com/sv/golf-course/finca-cortesin

4. La Quinta Golf Club

La Quinta består av tre 9-hålsbanor som gör det möjligt för golfare att spela olika varianter på 18 hål. Bortsett från det kan spelare njuta av det naturliga landskapet med fantastisk panoramautsikt över Marbellas Golf Valley.

Boka dina starttider: https://greenfee365.com/sv/golf-course/la-quinta-golf-club

5. La Reserva Golf Club

La Reserva är en prestigefylld golfbana i Costa del Sol. Den håller ihop med grannarna Valderrama, Sotogrande och San Roque. Alla typer av golfare kommer att njuta av sitt besök, från låg handicapper till nybörjare. Banans design innehåller svepande fairways som leder till stora greener, mjuka men utmanande kullar och olika vattenhinder.

Boka dina starttider: https://greenfee365.com/sv/golf-course/la-reserva-golf-club

6. Villa Padierna Flamingos, Alferini & Tramores

Villa Padierna Flamingos är en fantastisk 18-håls, 71 par bana som inte kommer göra dig besviken. Greenerna är breda och långa men fairways är mindre och kräver mer precision. Bunkrarna ger en extra utmaning och gör rundan mycket mer spännande.

Villa Padierna Alferini är en riktig pärla i Andalusien. Golfbanan erbjuder en spännande utmaning som erfarna golfare i synnerhet bör tycka om. Höjdpunkten på denna bana är det 16: e par 5 -hålet - för att lyckas behöver spelare precision och exakt noggrannhet.

Villa Padierna Tramores skiljer sig från alla banor i regionen - det är en kortare bana som kräver bättre noggrannhet och är fantastisk för nybörjare och mellangolfare som vill träna sina färdigheter. Den erbjuder fantastisk utsikt över landskapet och Medelhavet.

Boka dina starttider: https://greenfee365.com/sv/golf-course/villa-padierna-flamingos
https://greenfee365.com/sv/golf-course/villa-padierna-alferini
https://greenfee365.com/sv/golf-course/villa-padierna-tramores

7. Los Naranjos Golf Club

Los Naranjos Golf Club designades av Robert Trent Jones Sr. och banan anses fortfarande vara en av de bästa golfbanedesignerna i Europa. Los Naranjos erbjuder ett brett utbud av spännande utmaningar som breda fairways och strategiskt placerade bunkrar.

Boka dina starttider: https://greenfee365.com/sv/golf-course/los-naranjos-golf-club

Ha en härlig runda! 🏌