7 fantastiske baner på Mallorca

Det råder ingen tvil om at Mallorca er et ekte golfparadis og med over 20 fantastiske baner er det noe å finne for golfere på alle nivå.  Med sin vakre og varierte natur, som gjenspeiler seg i banene, vil du like en runde på Mallorca blant grantrær og oliventrær, nydelig utsikt og nye utfordringer. Her er syv golfbaner på Mallorca du trenger å prøve minst en gang!

1. Golf Alcanada

Golf Alcanada er en sann konge blant golfbanene på Mallorca. Denne par 72-banen tilbyr en god miks av par 5, 4 og par 3. Den er berømt for et interessant design og en spektakulær utsikt fra hvert hull over Alcúdiabukten og Alcanada fyrtårn. En skikkelig gave for golfentusiaster som besøker Mallorca!

🌎 Alcúdia, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 hull
💵 Fra 89€
✍️ Robert Trent Jones Sr. & Jr
🏌️‍ Book tee-tider på https://greenfee365.com/golf-course/golf-alcanada

2. Capdepera Golf

Besøk Mallorca og spill golf på Capdepera Golf Club! Banen tilbyr flere enklere hull som ligger i en dal og flere litt mer utfordrende hull som ligger på en ås. Du vil bli overrasket av en panoramautsikt over kysten fra det 15. hullet. Det har blitt stemt fram som det vakreste hullet på øyen av Mallorca Magazine.

🌎 Capdepera, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 hull
💵 Fra 93€
✍️ Dan Maples
🏌️‍ Book tee-tider på https://greenfee365.com/golf-course/capdepera-golf

3. Golf Maioris

Golf Maioris ligger bare 15 min fra Palma de Mallorca som gjør det til en perfekt utflykt! Banen er utfordrende og har ulike typer green, fire innsjøer og ligger blant grantrær, Johannesbrødtrær og oliventrær. Golfere vil sette pris på utfordringen.

🌎 Llucmayor, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 hull
💵 Fra 93€
✍️ Dieter Cabis
🏌️‍ Book tee-tider på  https://greenfee365.com/golf-course/golf-maioris

4. Pula Golf

Denne fantastiske 18-hulls golfbanen vil ikke skuffe, selv blant mer kresne golfspillere. Som tidligere vert av PGA European Tour’s Mallorca Classic tilbyr Pula Golf Resort greener av høy kvalitet, spennende utfordringer og imponerende utsikter. En ekte perle!

🌎 Son Servera, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 hull
💵 Fra 102€
✍️ Jose Maria Olazábal
🏌️‍ Book tee-tider på https://greenfee365.com/golf-course/pula-golf-resort

5. Son Muntaner Golf

Med en fantastisk design, greener som hele tiden utfordrer og nøye og detaljrikt vedlikehold er Son Muntaner Golf skapt for å leve opp til forventningene. Denne banen er et must for alle golfere som besøker Mallorca og er en uforglemmelig opplevelse.

🌎 Palma, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 hull
💵 Fra 155€
✍️ Kurt Rossknecht
🏌️‍ Book tee-tider på https://greenfee365.com/golf-course/son-muntaner-golf

6. Son Vida Golf

Inspirert av tradisjon og som den første golfbanen på Mallorca er Son Vida Golf en sann legende blant golfere i hele Europa. Designet på banen vil teste deg hull for hull og om du også er interessert i historie vil denne banen være et perfekt valg for deg. Designet er teknisk og faiwayene går gjennom bostadsområdet Son Vida hvilket gjør at du får legge opp en smart spillestrategi.

🌎 Palma, Mallorca
⛳ PAR 71
🕳️ 18 hull
💵 Fra 125€
✍️ Kurt Rossknecht
🏌️‍ Book tee-tider på https://greenfee365.com/golf-course/son-vida-golf

7. T Golf and Country Club

T Golf & Country Club er en av de eldste og mest populære golfbanene på Mallorca. Den ligger rundt 12 km fra byen Palma, hvilket gjør at den er perfekt å besøke som turist. Banen er kjent for sine brede fairwayer og store greens og gjør at den er utfordrende for golfere på alle nivå.

🌎 Calviá, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 hull
💵 Fra 100€
✍️ John Harris
🏌️‍ Book tee-tider på https://greenfee365.com/golf-course/t-golf-and-country-club