Mallorca on epäilemättä todellinen golfaajan paratiisi. Kun upeita kenttiä on saarella 20, kaikentasoisille pelaajille on mistä valita.  Mallorcan luonto on kaunista ja monipuolista, ja tämä heijastuu saaren golfkenttiin, joilla voit pelata männiköiden ja oliivilehtojen keskellä tai upeiden näkymien äärellä uusista haasteista nauttien. Listasimme tähän seitsemän mallorcalaista golfkenttää, jotka kannattaa kokea ainakin kerran!

1. Golf Alcanada

Golf Alcanada on mallorcalaisen golfin kuningasseura. Tämä par 72:n kenttä tarjoaa hyvän sekoituksen par-vitosia, -nelosia ja -kolmosia. Kenttä tunnetaan kiinnostavasta suunnittelustaan sekä mahtavista näkymistä jokaiselta väylältä Alcúdian lahdelle sekä Alcanadan majakkasaarelle. Todellinen herkkupala Mallorcalla vieraileville golfaajille!

🌎 Alcúdia, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 reikää
💵 Alkaen 89€
✍️ Robert Trent Jones Sr. & Jr.
🏌️‍ Varaa lähtöaika: https://greenfee365.com/golf-course/golf-alcanada

2. Capdepera Golf

Suosittelemme Mallorcan-matkailijoille vierailua Capdeperan golfklubille!  Kenttä tarjoaa yhdistelmän hieman helpompia laaksoon sijoitettuja väyliä sekä haasteellisempia mäkiväyliä. 15. väylältä avautua panoraamainen rannikkonäkymä on ällistyttävä, ja tämä onkin valittu saaren kauneimmaksi väyläksi Mallorca Magazin -lehden rankingissa.

🌎 Capdepera, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 reikää
💵 Alkaen 93€
✍️ Dan Maples
🏌️‍ Varaa lähtöaika: https://greenfee365.com/golf-course/capdepera-golf

3. Golf Maioris

Sijainti vain 15 minuutin päässä Palma de Mallorcasta tekee Maiorisista täydellisen golfmatkakohteen. Kentän haasteellisuutta lisäävät erityyppiset greenit, neljä järveä sekä runsas mänty-, johanneksenleipäpuu- ja oliivipuusto. Täällä riittää ihmettelemistä kaikentasoisille pelaajille.

🌎 Llucmayor, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 reikää
💵 Alkaen 93€
✍️ Dieter Cabis
🏌️‍ Varaa lähtöaika: https://greenfee365.com/golf-course/golf-maioris

4. Pula Golf

Tämä fantastinen 18 reiän kenttä ei taatusti jätä vaativimpiakaan golffareita kylmäksi. PGA European Tourin Mallorca Classiciakin isännöinyt Pula Golf Resort tarjoaa korkeatasoisia greenejä, jännittäviä haasteita sekä vaikuttavia näkymiä. Todellinen mallorcalainen helmi!

🌎 Son Servera, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 reikää
💵 Alkaen 102€
✍️ José María Olazábal
🏌️‍ Varaa lähtöaika: https://greenfee365.com/golf-course/pula-golf-resort

5. Son Muntaner Golf

Tämä hätkähdyttävästi suunniteltu kenttä taatusti ylittää odotuksesi ikuisen haastavilla greeneillään sekä pikkutarkalla kentänhoidollaan. Jokaisen Mallorcan-vierailijan on yksinkertaisesti koettava tämä kenttä.

🌎 Palma, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 reikää
💵 Alkaen 155€
✍️ Kurt Rossknecht
🏌️‍ Varaa lähtöaika: https://greenfee365.com/golf-course/son-muntaner-golf

6. Son Vida Golf

Saaren alkuperäinen, perinteikäs golfkenttä Son Vida Golf on saavuttanut legendaarisen maineen eurooppalaisten pelaajien keskuudessa. Kenttä on suunniteltu haastamaan pelaajansa väylä väylältä. Jos lisäksi kiinnostaa historia, tämä on ehdoton valinta. Väylien risteillessä Son Vidan asuinalueen halki kentän tekninen muotoilu vaatii älykkään pelistrategian.

🌎 Palma, Mallorca
⛳ PAR 71
🕳️ 18 reikää
💵 Alkaen 125€
✍️ Kurt Rossknecht
Varaa lähtöaika: https://greenfee365.com/golf-course/son-vida-golf

7. T Golf and Country Club

T Golf & Country Club on yksi Mallorcan vanhimmista ja suosituimmista kentistä. Sijaitessaan vain 12 km Palman kaupungista kenttä on täydellinen valinta matkailijoille. Kenttä tunnetaan leveistä väylistään ja suurista greeneistään, jotka tarjoavat hienoja haasteita kaikentasoisille pelaajille.

🌎 Calviá, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 reikää
💵 Alkaen 100€
✍️ John Harris
🏌️‍ Varaa lähtöaika: https://greenfee365.com/golf-course/t-golf-and-country-club