Det råder ingen tvekan om att Mallorca är ett riktigt golfparadis och med mer än 20 fantastiska banor finns det något här att för alla golfare. Med sin vackra och varierade natur, som återspeglas i golfbanorna, kommer du att njuta av en runda på Mallorca bland tallar och olivlundar, vackra vyer och nya utmaningar. Här är sju golfbanor på Mallorca du behöver spela minst en gång!

1. Golf Alcanada

Golf Alcanada är verkligen en kung bland golfbanorna på Mallorca. Denna par 72 -bana erbjuder en bra blandning av par 5or, 4or och par 3or. Den är känd för sin intressanta design och spektakulära utsikt från varje hål över Alcúdiabukten och Alcanadafyren. En riktig njutning för golfentusiaster som besöker Mallorca!

🌎 Alcúdia, Mallorca
PAR 72
🕳️ 18 hål
💵 Från 89€

✍️ Robert Trent Jones Sr. & Jr
🏌️‍ Boka starttider på
https://greenfee365.com/sv/golf-course/golf-alcanada


2. Capdepera Golf

Besök Mallorca och spela golf i Capdepera Golf Club! Banan erbjuder en mängd enklare hål i en dal och några fler utmanande hål på kullarna. Du kommer bli helt tagen över panoramautsikten över kusten från 15: e hålet. Det har röstats fram till det vackraste hålet på ön av Mallorca Magazin.

🌎 Capdepera, Mallorca
PAR 72
🕳️ 18 hål
💵 Från 93€

✍️ Dan Maples
🏌️‍ Boka starttider på
https://greenfee365.com/sv/golf-course/capdepera-golf


3. Golf Maioris

Golf Maioris ligger bara 15 minuter från Palma de Mallorca vilket gör det till en perfekt golfresa! Banan är utmanande eftersom den har olika typer av greener, fyra sjöar och ligger vackert bland tall- och olivträd. Golfare på alla nivåer kommer att njuta av den här utmaningen.

🌎 Llucmayor, Mallorca
PAR 72
🕳️ 18 hål
💵 Från 93€

✍️ Dieter Cabis
🏌️‍ Boka starttider på
https://greenfee365.com/sv/golf-course/golf-maioris


4. Pula Golf

Denna fantastiska 18-hålsbana kommer inte göra ens de mest rutinerade golfspelarna besvikna. Pula Golf Resort, som en gång var värd för PGA European Tours Mallorca Classic, erbjuder greener av hög kvalitet, spännande utmaningar och imponerande vyer. En sann pärla på Mallorca!

🌎 Son Servera, Mallorca
PAR 72
🕳️ 18 hål
💵 Från 102€

✍️ Jose Maria Olazábal
🏌️‍ Boka starttider på
https://greenfee365.com/sv/golf-course/pula-golf-resort


5. Son Muntaner Golf

Med en extraordinär design, greener som ger dig kontinuerliga utmaningar och ett noggrant underhåll av detaljerna kommer Son Muntaner Golf att överträffa dina förväntningar. Denna bana är verkligen ett måste för varje golfare som besöker Mallorca och är en oförglömlig upplevelse.

🌎 Palma, Mallorca
PAR 72
🕳️ 18 hål
💵 Från 155€

✍️ Kurt Rossknecht
🏌️‍ Boka starttider på
https://greenfee365.com/sv/golf-course/son-muntaner-golf


6. Son Vida Golf

Inspirerad av tradition och som den första golfbanan på Mallorca är Son Vida Golf en legend för golfare över hela Europa. Utformningen av denna bana kommer att testa dig hål för hål och om du också har en passion för historia är denna bana det perfekta valet för dig. Dess tekniska design, vars fairways löper genom bostadsområdet Son Vida kräver en intelligent spelstrategi.

🌎 Palma, Mallorca
PAR 71
🕳️ 18 hål
💵 Från 125€

✍️ Kurt Rossknecht
🏌️‍ Boka starttider på
https://greenfee365.com/sv/golf-course/son-vida-golf


7. T Golf and Country Club

T Golf & Country Club är en av de äldsta och mest populära golfbanorna på Mallorca. Den ligger cirka 12 km från staden Palma, vilket gör den perfekt för turister. Banan är känd för sina breda fairways och stora greener, vilket gör den till en stor utmaning för alla golfspelare.

🌎 Calviá, Mallorca
PAR 72
🕳️ 18 hål
💵 Från 100€

✍️ John Harris
🏌️‍ Boka starttider på
https://greenfee365.com/sv/golf-course/t-golf-and-country-club


Ha en härlig runda! 🏌️‍