Costa del Sol som reisemål gir deg alt du trenger for en perfekt og klassisk golfreise, full av både golf og fritid. Nyt av byer som Malaga, Mijas, Torremolinos, Marbella, Estepona, Sotogrande og Gibraltar. Etter en runde kan du gå gjennom de sjarmerende gamle bygatene i Malaga eller få litt sol på en av de vakre strendene. Uansett hva du foretrekker så kommer du til å ha en fantastisk tid mens du spiller favorittsporten på vakre Costa del Sol.

Costa del Sol har flere fantastiske baner og i dette blogginnlegget har vi listet syv av de for å hjelpe deg med å velge hvor du vil spille.

  1. Alcaidesa Heathland & Alcaidesa Links

Alcaidesa Heathland er den yngste av de to banene som inngår i Alcaidesa Links Golf Resort. Banen ble designet av Dave Thomas og renovert i 2007 og tilbyr brede fairways og en fantastisk utsikt over Middelhavet. Banen er perfekt for de som leter etter en inkluderende og utfordrende golfrunde!

Alcaidesa Links er navnet på den andre banen i Alcaidesa Links Golf Resort. Klubbens stolthet er at den er den eneste linksbanen i sør-Spania. En av de største høydepunktene med banen er den utrolige panoramautsikten over Middelhavet, Gibraltar og Atlasfjellene i Nord-Afrika som du kan se på en klar dag. Spillerne vil like de snille bakkene som senker seg mot havet og en frisk havbris.

Book din tee-tid: https://greenfee365.com/golf-course/alcaidesa-heathland
https://greenfee365.com/golf-course/alcaidesa-links

2. Chaparral Golf Club


Chaparral Golf Club er en av de mest attraktive golfbanene på Costa del Sol. Det er den eneste banen i regionen med 6 par 5, 6 par 4 og 6 par 3. Chaparral Golf Club har fått sin prestisjestatus på grunn av en original design, eksepsjonell service og et fantastisk anlegg. Erfarne spillere vil trives ekstra godt her da spillet krever presisjon og ferdighet.

Book din tee-tid: https://greenfee365.com/golf-course/chaparral-golf-club

3. Finca Cortesín


Denne 18-hulls par 72 golfbanen er en ekte juvel. Bortsett fra enestående fairwayer og greens med over 100 bunkere så tilbyr den også fantastisk service og utsikter som kan ta pusten fra deg. Cabell B. Robinson, som har designet banen, sørget for at hvert hull er annerledes og spennende for hver golfer i alle nivåer. Finca Cortesín gir garantert en uforglemmelig golfrunde i vakre omgivelser.

Book din tee-tid: https://greenfee365.com/golf-course/finca-cortesin

4. La Quinta Golf Club


La Quinta består av tre 9-hulls baner som tillater golfere å spille ulike variasjoner av 18 hull. I tillegg til det kan spillerne nyte av de naturlige landskapet med utrolig vakker panoramautsikt over Marbellas Golf Valley.

Book din tee-tid: https://greenfee365.com/golf-course/la-quinta-golf-club

5.La Reserva Golf Club


La Reserva er en prestisjefull golfklubb på Costa del Sol. Den ligger ved siden av Valderrama, Sotogrande og San Roque. Alle typer av golfere vil trives her, fra lavt handikapp og nybegynnere til de mer erfarne. Dette er fordi svepende fairwayer leder til store greens. Snill, men utfordrende, med bølgende bakker og ulike vannmoment.

Book din tee-tid: https://greenfee365.com/golf-course/la-reserva-golf-club

6.Villa Padierna Flamingos, Alferini & Tramores

Villa Padierna Flamingos er en fantastisk 18-hulls, 71 par bane som ikke vil skuffe. Greenene er brede og lange, men fairwayene er mindre og krever mer presisjon. Bunkere av hvit marmor gir en ekstra utfordring og gjør runden mer spennende.
Villa Padierna Alferini er en ekte juvel i Andalucía. Golfbanen byr på spennende utfordringer som framfor alt de med mest erfaring vil like. Banens høydepunkt er det 16. par 5-hullet – for å lykkes kreves en hel del presisjon og nøyaktighet.
Villa Padierna Tramores er annerledes fra alle banene i regionen – den er kortere og krever bedre nøyaktighet og passer derfor for golfere som er nybegynnere eller de som har spilt litt og som vil øve på sine ferdigheter. Den tilbyr fantastisk utsikt over landskapet og Middelhavet.

Book din tee-tid: https://greenfee365.com/golf-course/villa-padierna-flamingos
https://greenfee365.com/golf-course/villa-padierna-alferini
https://greenfee365.com/golf-course/villa-padierna-tramores

7.Los Naranjos Golf Club

Los Naranjos Golf Club er designet av Robert Trent Jones Sr. og banen er fremdeles ansett som en av de best designede golfbanene i Europa. Los Naranjos tilbyr mange spennende utfordringer som brede fairwayer og strategisk plasserte bunkere.

Book din tee-tid: https://greenfee365.com/golf-course/los-naranjos-golf-club

Glad golfing! 🏌