Der er ingen tvivl om at Mallorca er et ægte golfparadis, og med mere en 20 fantastiske baner er der med garanti noget for golfspillere på alle niveraur. Med den smukke varierede natur, som giver genklang i banerne, vil du fuldt ud nye en omgang golf på Mallorca mellem fyrretræer og olivenlunde, smuk udsigt og nye udfordringer. Her kommer syv golfbaner på Mallorca som du bør prøve mindste en gang!

1. Golf Alcanada

Golf Alcanada er en sand konge blandt banerne på Mallorca. Denne par 72-bane byder på en god blanding af par 5, 4 and par 3. Den er berømt for det spændende desigen, fantastisk udsigt fra hvert eneste hul over bugten Alcúdia og øen fyrtårnsøen Alcanada. Ren forkælelse for en golfentusiast på Mallorca!

🌎 Alcúdia, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 huller
💵 Fra 89€
✍️ Robert Trent Jones Sr. & Jr
🏌️‍ Book din starttid  https://greenfee365.com/golf-course/golf-alcanada

2. Capdepera Golf

Besøg Mallorca og spil golf i Capdepera Golf Club! Banen byder på stor variation fra lettere huller i dalen og nogle sværere på bakkerne. Du vil blive imponeret over panoramaudsigten over kysten fra hul 15. Hullet har vundet en afstemning som det smukkeste hul på øen af Mallorca Magazin.

🌎 Capdepera, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 huller
💵 Fra 93€
✍️ Dan Maples
🏌️‍ Book din starttid https://greenfee365.com/golf-course/capdepera-golf

3. Golf Maioris

Golf Maioris ligger kun 15 minutter fra Palma de Mallorca, hvilket gør den til en perfekt golf-getaway! Banen er udfordrende da den har forskellige slags greens, fire søer og ligger blandt fyrretræer, johannesbrødtræer og oliventræer. Golfspillere på alle niveauer vil sætte pris på udfordringen.

🌎 Llucmayor, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 huller
💵 From 93€
✍️ Dieter Cabis
🏌️‍ Book din starttid https://greenfee365.com/golf-course/golf-maioris

4. Pula Golf

Denne fantastiske 18-hul golfbane vil ikke skuffe selv den mest kræsne golfspiller. Som tidligere vært for PGA European Tour’s Mallorca Classic, tilbyder Pula Golf Resort greens af højeste kvalitet, spændende udfordringer og imponerende udsigt. En ægte perle på Mallorca!

🌎 Son Servera, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 huller
💵 From 102€
✍️ Jose Maria Olazábal
🏌️‍ Book din starttid https://greenfee365.com/golf-course/pula-golf-resort

5. Son Muntaner Golf

Med et design som er noget helt ekstra, greens som byder på kontinuerlige udfordringer, og en omhyggelig vedligeholdelse af alle detaljer, er Son Muntaner Golf skabt for at overgå dine forventninger. Denne bane er absolut en nødvendighed for enhver golfspiller der besøger Mallorca, og vil være en uforglemmelig oplevelse.

🌎 Palma, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 huller
💵 From 155€
✍️ Kurt Rossknecht
🏌️‍ Book din starttid https://greenfee365.com/golf-course/son-muntaner-golf

6. Son Vida Golf

Inspireret af tradition og som Mallorcas første golfbane, er Son Vida Golf legendarisk blandt golfspillere i hele Europa. Banens design vil føre dig fra hul til hul, og hvis du også er interesseret i histore, vil banen være et perfekt valg for dig. Banens tekniske design, hvor fairways løber gennem boligområdet Son Vida, kræver en smart spillestrategi.

🌎 Palma, Mallorca
⛳ PAR 71
🕳️ 18 huller
💵 From 125€
✍️ Kurt Rossknecht
🏌️‍ Book din starttid https://greenfee365.com/golf-course/son-vida-golf

7. T Golf and Country Club

T Golf & Country Club er en af de ældste og mest populære golfbaner på Mallorca. Den ligger cirka 12 km fra byen Palma, hvilket gør den perfekt at besøge som tourist. Banen er berømt for de brede fairways og store greens, som gør den til en skøn udfordring for golfspillere på alle niveauer.

🌎 Calviá, Mallorca
⛳ PAR 72
🕳️ 18 huller
💵 From 100€
✍️ John Harris
🏌️‍ Book din starttid https://greenfee365.com/golf-course/t-golf-and-country-club