I november 2021 annoncerede regionen Murcia, at golf vil udgøre højdepunktet i deres tilgang til at genaktivere turismen efter panepidemien. Det er et strategisk initiativ, fordi golfbanerne i Murcia er meget populære og velbesøgt af golfspillende rejsende fra alle verdens hjørner.

I 2003 var der kun fire baner i Murcia. I dag - knap 20 år senere - er der 22 baner i regionen. Af disse vil 18 af dem være åbne og tilgængelige for golfentusiaster at opleve resten af året. Derfor har vi samlet en 'Golden Ticket'-liste med anbefalinger til golfspillere, der ønsker at få uforglemmelige golfoplevelser i paradis på den spanske kystlinje. Banerne kan spilles året rundt, så forkæl dig selv med en tur til foråret for at starte den nye sæson.

Her er nogle af Murcias premium golfbaner, som du ikke vil gå glip af (fire af dem er designet af den legendariske Jack Nicklaus):

Lorca Golf Course: 32.50€

En af de virkelige perler i Murcia, beliggende i skyggen af Almenara bjergene, er omgivet af en overvældende naturlig atmosfære, der er tilpasset terrænforholdene. Det er den eneste golfbane i Murcia, der er nabo til en beskyttet naturpark med over 3000 solskinstimer hvert år.

La Serena Golf

La Serena Golf: 45

Denne relativt flade bane kræver en taktisk tilgang fra hver eneste tee, da fairways er fyldt med skjulte farer for at gøre det mere spændende med det ukuperede terræn. Banen omtales ofte som en favorit blandt rejsende i området. Klubhuset har en panoramisk udsigt over goldbanen og Mar Menor. Nyd det!

Hacienda del Álmao: 43

Kan du godt lidt at afskyde dine slag så langt som muligt? Så er denne bane lige noget for dig. Den 6.724 meter lange golfbane kan prale af at være den længste i Spanien. Her er fortryllende bjerge med vidststrakte greens and og hele banen er integreret med den omgivende natur.

Saurines Golf: 100€

Lad dig ikke narre af de enorme mængder af sand i denne fænomenale golfbane i ørkenstil. Der gemmer sig en stor sø mellem vejene, der vil overraske selv de mest erfarne golfspillere. Hvis du ikke har prøvet at spille på en bane designet af den legendariske Jack Nicklaus, så får du din chance her!

Aguilón Golf

Aguilón Golf: 50

Udnævnt til den bedste golfbane i ørkenstil i Europa af adskillige specialiserede medier og omgivet af det forbløffende Mount Aguilón. Det kuperede terræn og perfekt velfriserede fairways med masser af vandudfordringer gør runden vildt spændende. Du vil helt sikkert ønske at komme tilbage igen!

Mar Menor Golf: 40

Den imponerende havudsigt, der er opkaldt efter den smukke lagune i den iberiske halvø, kan ses gennem hele banen og gør det til en uforglemmelig rute. Golfbanerne, der er omgivet af sandgrave og vand, sætter spændingen i vejret og kompenserer for det overraskende lave antal roughs.

Roda Golf & Beach Resort: 50

Det ville være en underdrivelse at kalde det harmonisk. Den ualmindelig smukke golfbane, der er tilpasset ind i det naturlige middelhavslandskab, holder et gennemsnit på 21 grader samt 300 soldage om året. Når du besøger den, vil du forstå, hvorfor den anses for en af de bedste golfbaner i Murcia.

El Valle Golf

El Valle Golf: 37€

Dette er det tætteste, du kommer, på en golfbane i Europa, der er ligesom i Arizona. Denne bane, der er beliggende i en ørkendal omgivet af bjerge i baggrunden, er egnet til spillere med ethvert handicap, men vil være sjov for selv de dygtigste spillere. Du vil ikke blive skuffet!

Hacienda Riquelme Golf: 34€

Denne golfbane, der er forbundet med et smukt klubhus i kolonistil fra det 19. århundrede, kan tilbyde en rejse tilbage i tiden med alle de elementer, som giver besøgende en spændende oplevelse. De brede fairways giver golfspillere mulighed for at udforske forskellige strategiske muligheder.

La Torre Golf

La Torre Golf: 37€

Endnu en chance for at spille på en bane designet af Jack Nicklaus. Det er den perfekte bane til spillere med medium til højt handicap, så de kan forbedre deres spil. Banen har en fin balance af moderate udfordringer samt fejlfri overflader, der gør det til en sand fornøjelse at spille.

Club De Golf Altorreal: 50

Altorreal Golf Club er beliggende i bakkerne, der omgiver dalen i byen Murcia. Den blev bygget tilbage i 1994. Af denne grund er det en af de mest traditionelle og prestigefyldte baner i regionen Murcia.

La Manga West Course: 70€

Kronen på de tre baner i La Manga Club er omgivet af magiske landskaber hele vejen igennem ruten. Den har en solid blanding af forreste ni egnet til hårdtslående spillere samt et bredere sæt af bageste ni veje. Det varierede design giver en ny udfordring til hvert hul.

La Manga North Course: 99€

Denne rute er en del nemmere end de tilsvarende westlige og sydlige baner. Her er masser af grønt, der danner nogle livlige og naturlige omgivelser sammen med det bakkede terræn og snævre fairways. Rost af mange besøgende som en favorit i Murcia regionen.

La Manga South Course

La Manga South Course: 99 €

Dette er stedet for Spanish Open fra 1973 til 1977. Arnold Palmer opgraderede denne bane i begyndelsen af 1990, men denne bane ligner stadig det oprindelige design med fairways omkranset af palmer og rummelige områder, hvor man kan placere bolden.

Der er så meget mere i Murcia end golf. Vi kunne blive ved med at fortælle om fritidsaktiviteterne i området, men det ville tage en evighed. Prøv at udforske nogle af de forskellige seværdige attraktioner i Murcia:
Sport
Restauranter
Se byen
Vinrejser
Strande

Og lad os ikke glemme de mange forskellige fantastiske overnatningsmuligheder under dit ophold:
Hotel 525
7 Coronas
Grand Hyatt La Manga
Hotel Puerto Juan Montiel
Caleia Mar Menor Hotel
Hotel Double Tree by Hilton La Torre
Hotel Atrio del Mar
Hotel & Spa Lodomar
Aguilas De Los Collados (Apartamentos Turisticos Aguilas de los Collados)