I november 2021 annonserer region Murcia at golf skal være høydepunktet i deres mål om å sette fart i turismen etter pandemien. Et strategisk trekk, i og med at golfbanene i Murcia er både populære og ofte besøkt av tilreisende golfspillere fra alle hjørner av verden.

Tilbake i 2003 var det bare fire golfbaner i Murcia. I dag, nesten 20 år senere, er det totalt 22 golfbaner i området. Av disse vil 18 være åpne og tilgjengelige for golfentusiaster hele året. Derfor har vi laget en smart billettliste med anbefalinger for golfere som ønsker å få uforglemmelige golfminner fra dette golfparadiset langs den spanske kysten. Golfbanene er åpne hele året, så golfere kan ta en tur om våren for å starte den nye sesongen.

Her er en oversikt over noen av de førsteklasses golfbanene i Murcia som enhver golfer helt sikkert ikke ønsker å gå glipp av, der fire av dem er designet av den legendariske Jack Nicklaus:

Lorca Golf Course: 32.50

En virkelig perle i Murcia ligger ved foten av Almenara Mountains, omgitt av en oppsiktsvekkende naturopplevelse tilpasset terrenget. Dette er den eneste Murcia-baserte golfbanen som har en beskyttet naturpark som nabo og over 3000 soltimer I året.

La Serena Golf

La Serena Golf: 45

Dette er en relativt flat golfbane, som Krever taktiske egenskaper for hver peg (tee), i og med at fairwayene er fulle av skjulte farer, for å øke spenningen i stedet for et bølgende landskap. Ofte nevnt som et favorittområde blant besøkere. Klubbhuset har en panoramautsikt over golfbanen og Mar Menor.  Det er bare å glede seg!

Hacienda del Álmao: 43

Liker du å bombardere driven så langt som mulig? Da er denne banen noe for deg. Selve golfbanen er på hele 6724 m, en av de lengste I Spania. Fortryllende fjellandskap med brede greens, der hele golfbanen er omgitt av omkringliggende natur.

Saurines Golf: 100

La deg ikke lure av overfloden av sand på denne fenomenale, ørkenlignende golfbanen. En stor innsjø ligger på lur mellom gangveiene, ment å overraske selv de beste golfere.  Dersom du ikke har spilt på en golfbane designet av den legendariske Jack Nicklaus, her har du sjansen!

Aguilón Golf

Aguilón Golf: 50

Utpekt av mange spesialiserte media, som den beste golfbanen I ørkenstil I Europa. Den er omgitt av det overraskende Mount Aguilón. Et perfekt bølgende tilrettelagte fairways med nok av avskrekkende vann, gjør det til en spennende runde. Du vil helt klart ønske å komme tilbake for en runde til!

Mar Menor Golf: 40

Oppkalt etter den vakre lagunen I iberiske Peninsula, fenomenal sjøutsikt, som bukter seg gjennom en uforglemmelige runde. Greens omgitt av bunkere og vann vil kompensere for et overraskende antall ujevnheter.

Roda Golf & Beach Resort: 50

Harmonisk vil være en underdrivelse. Det naturlige landskapet ligger plassert langs Middelhavet. Denne fremragende golfbanen har omtrent 21 grader og 300 soldager I året. Helt klart en av de beste golfbanene i Murcia, noe som helt sikkert vil bli lagt merke til under besøket.

El Valle Golf

El Valle Golf: 37

Dette er det nærmeste du kan komme en golfbane i Arizona-stil I Europa. Den ligger I et ørkenlandskap, omgitt av fjell i bakgrunnen og er egnet for spillere med handicap, men vil I tillegg underholde selv de beste golfspillere. Den vil ikke skuffe deg!

Hacienda Riquelme Golf: 34

Denne golfbanen fører deg tilbake i tiden i tilknytning til et nydelig klubbhus I kolonistil fra 1900-tallet. Her vil alle besøkere føle seg inkludert I denne spennende atmosfæren. Brede fairways gir golfere mulighet til å oppleve forskjellige strategiske muligheter.

La Torre Golf

La Torre Golf: 36

Her får du nok en mulighet til spille på en golfbane designet av Jack Nicklaus. En perfekt bane for en middels-til-stort handicap-spiller til å kunne forbedre spillet sitt. Banen har en fin balanse mellom moderate utfordringer sammen med upåklagelige overflater, som gjør det til en sann glede å spille.

Club De Golf Altorreal: 50

Altorreal Golf Club ligger i åsene som omgir dalen i byen Murcia. Den ble bygget tilbake i 1994. Av denne grunn er den en av de mest tradisjonelle og prestisjefylte banene i regionen Murcia.

La Manga West Course: 77

Juvelen av alle tre golfbanene til La Manga Club er omgitt av magiske kulisser gjennom hele runden. Den har en flott blanding av lette og vanskelige slag på de første ni av 18 hull, med flere muligheter for gangveier på de siste ni. Varierende design gjør hvert eneste hull til en ny utfordring.

La Manga North Course: 98€

Her er runden litt lettere en søsknene i west og syd. Mye vegetasjon lager en levende og naturlig omgivelse, sammen med kupert terreng og smale fairways. Utpekt som en favoritt av mange besøkere i Murcia-området.

La Manga South Course

La Manga South Course: 99€

Arena for Spanish Open mellom 1973 og 1977. Arnold Palmer oppgraderte denne golfbanen tidlig på 1990-tallet, men banen har beholdt sin originale design med fairways kantet av palmetrær og romslige områder å slå ballen til.

Det er så mye mer I Murcia enn golf. Vi kunne holde på i evigheter med å ramse opp alle fritidsaktiviteter som finnes I området, men det ville tatt for lang tid. Oppdag noen av de mange forskjellige attraksjonene du kan oppleve i Murcia:
Sport
Mat
Urbane opplevelser
Vinturer
Strender

Og la oss ikke glemme de mange forskjellige fantastiske alternativene for overnatting under oppholdet ditt:
Hotel 525
7 Coronas
Grand Hyatt La Manga
Hotel Puerto Juan Montiel
Caleia Mar Menor Hotel
Hotel Double Tree by Hilton La Torre
Hotel Atrio del Mar
Hotel & Spa Lodomar
Aguilas De Los Collados (Apartamentos Turisticos Aguilas de los Collados)