Costa del Sol byder på alt du kan ønske dig af en perfekt og klassisk golfferie, fuld af både golf og fritid. Nyd byer som Malaga, Mijas, Torremolinos, Marbella, Estepona, Sotogrande og Gibraltar. Efter en spændende runde, kan du vælge om du vil gå en tur gennem de charmerende gader I den gamle del af Malaga eller slikkke sol på en af de smukke strande. Uanset hvad du foretrækker, er du garanteret en uforglemmelig tid mens du udøver din yndlingssport ved smukke Costa del Sol.

Costa del Sol er fuld af smukke golfbaner, og i denne blogpost præsenterer vi syv af dem så du letter kan bestemme dig for hvilken du skal vælge næste gang!

1. Alcaidesa Heathland & Alcaidesa Links

Alcaidesa Heathland er den nyeste af to golfbaner hos Alcaidesa Links Golf Resort. Den er designet af Dave Thomas og renoveret i 2007, og byder på brede fairways og en fantastisk udsigt over middelhavet. Denne bane er perfekt for spillere som søger en spændende og flot golfdestination!

Alcaidesa Links er den anden golfbane hos Alcaidesa Links Golf Resort. Klubben er stolt over at være den eneste links-bane i det sydlige Spanien. Et af højdepunkterne på denne bane er den utrolige panoramaudsigt over Middelhavet, Gibraltar og Atlas Mountains i North Africa på en klar. Du vil især sætte pris på hvordan banen blødt skråner nedad mod havet og den friske brise.

Book din starttid: https://greenfee365.com/golf-course/alcaidesa-heathland
https://greenfee365.com/golf-course/alcaidesa-links

2. Chaparral Golf Club

Chaparral Golf Club er en af de mest attraktive golfbaner i Costa del Sol. Det er den eneste bane i regionen med 6 par 5, 6 par 4 and 6 par 3. Chaparral Golf Club gør sig fortjent til sin prestigefulde status gennem et originalt design, exceptionelt god service og fantastiske faciliteter. Især erfarne spillere vil sætte pris på banen, da den kræver både precision og færdigheder.

Book din starttid: https://greenfee365.com/golf-course/chaparral-golf-club

3. Finca Cortesín

Denne 18-hul par 72 golfbane er en rigtig perle. Udover fra perfekte fairways og greens med mere end 100 bunkers, så tilbydes også fantastisk service og utrolig udsigt. Cabell B. Robinson, som står for designet, har sørget for at alle banens huller er forskellige og udfordrende for spillere på alle niveauer. Finca Cortesín er med garati en uforglemmelig golfbane i smukt miljø.

Book din starttid: https://greenfee365.com/golf-course/finca-cortesin

4. La Quinta Golf Club

La Quinta består af tre 9-hul baner, som gør det muligt at spille forskellige variationer af 18 huller. Derudover kan I nyde det naturskønne landskab med helt fantatsisk udsigt til Marbellas Golf Valley.

Book din starttid: https://greenfee365.com/golf-course/la-quinta-golf-club

5. La Reserva Golf Club

La Reserva er en golfbane af høj kvalitet ved Costa del Sol. Den forener naboerne Valderrama, Sotogrande og San Roque. Alle slags spillere vil nyde et besøg her, fra begyndere til erfarne. Dette på grund af de bølgende fairways som fører til store greens, bløde men udfordrende bakkedale og forskellige effekter med vand.

Book din starttid: https://greenfee365.com/golf-course/la-reserva-golf-club

6. Villa Padierna Flamingos, Alferini & Tramores

Villa Padierna Flamingos er en fantastisk 18-hul, 71 par-bane som ikke vil skuffe. Den har lange brede greens men smalle fairways, som kræver mere præcision. Banens bunkers med hvidt marmorflis tilfører en ekstra udfordring og gør runden endnu mere spændende.

Villa Padierna Alferini er en rigtig perle i Andalucien. Golfbanen byder på en spændende udfordring som især vil være en fornøjelse for erfarne golfspillere. Højdepunktet på banen er 16 par 5-hullet – for at lykkes, kræves præcision og stor omhyggelighed.

Villa Padierna Tramores er anderledes end alle de andre baner i regionen – den er kortere og kræver større præcision og er perfekt for begyndere og let øvede, som ønsker at træne på færdighederne. Den byder på fantatsisk udsigt til middelhavets smukke landskab.

Book din starttid: https://greenfee365.com/golf-course/villa-padierna-flamingos
https://greenfee365.com/golf-course/villa-padierna-alferini
https://greenfee365.com/golf-course/villa-padierna-tramores

7. Los Naranjos Golf Club


Los Naranjos Golf Club er designet af Robert Trent Jones Sr. og banen betragtes stadig som et af de bedste golfbanedesigns i Europa. Los Naranjos byder på et bredt udbud af spændende udfordringer så som brede fairways og strategisk placerede bunkers.

Book din starttid: https://greenfee365.com/golf-course/los-naranjos-golf-club

God golftur! 🏌