Noen av verdens mest eksklusive golfbaner finner vi i De Forente Arabiske Emiratene (UAE). De fleste banene i UAE finner vi i Dubai og i hovedstaden Abu Dhabi, men det finnes flere klubber i byer som Ras Al Khaimah og Sharjah. I løpet av de siste 20 årene har UAE vokst og blitt en ledende, luksuriøs golfdestinasjon med et flertall golfbaner i verdensklasse. Under kan du lese mer om åtte fantastiske baner som definitivt vil gi deg et minne for livet.

1. Emirates Golf Club Majlis Course – Dubai

Bygget i og rundt sanddynene i den vakre utkanten av byen Dubai finner vi Emirates Golf Club med sin 18-hulls mesterskapsbane The Majlis. Denne flagship-banen er utfordrende med par 72 som strekker seg over 7,301 yards.
Banen inneholder hundretalls innfødte arter flora og fauna, vakkert omringet av buktende fairwayer og syv saltvannsinnsjøer. Majlisbanen har fått et bra rykte som en testbane for noen av verdens beste golfere. En opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Les mer og finn tee-tider – https://greenfee365.com/golf-course/emirates-golf-club-majlis-course


2. Yas Links – Abu Dhabi

Yas Links kombinerer en uslåelig omgivelse med en edel arv der spillerne får stimulert alle sine sanser når man spiller. Banen har en høy internasjonell ranking og ble designet av Kyle Phillips. Spillerne på Yas Links vil møte tøffe utfordringer og golf i en klasse som de fleste golfere rundt i verden bare kan drømme om å oppleve noen gang.
Klubbhuset ligger eksepsjonelt plassert ved vannet og byr på spektakulær utsikt over den Arabiske Gulfen og er den perfekte avslutningen på golfrunden.

Les mer og finn tee-tider – https://greenfee365.com/golf-course/yas-links

3. Saadiyat Beach – Abu Dhabi

Saadiyat Beach Golf Club er en av de mest prestisjefulle og populære banene i regionen og ligger på Saadiyat Island. De hvite strendene og det bølgende havet omringer banen. Banen er designet av legenden Gary Player og gir en golfopplevelse uten sidestykke. I tillegg til å være en helt magisk bane på grunn av omgivelsene er også Saadiyat Beach Golf Club en av de første strandbanene i hele regionen.

Les mer og finn tee-tider – https://greenfee365.com/golf-course/saadiyat-beach

4. Jumeirah Golf Estates Earth Course – Dubai

Banen Earth Course is en av Jumeriah Golf Estates’ to mesterskapsbaner.  Banen strekker seg over 7,706 yards og inneholder 18 hull med spektakulær utsikt over hvite, grasiøse og dype bunkere. Hvert hull er designet slik at det er en naturlig del av landskapet, med det utfordrende 18. hullet som er delt på langs av en vakker elv.

Les mer og finn tee-tider – https://greenfee365.com/golf-course/jumeirah-golf-estates-earth-course

5. Abu Dhabi Golf Club – Abu Dhabi

Abu Dhabi Golf Club er en av de beste banene i regionen for de som leter etter en tøff utfordring. Banens layout er hyllet over hele verden, med brede fairwayer, strategisk plasserte bunkere og perfekte greens.  Abu Dhabi Golf Club er et ekte mesterverk og du vil ikke savne noe.

Les mer og finn tee-tider – https://greenfee365.com/golf-course/abu-dhabi-golf-club

6. The Address Montgomerie – Dubai

Address Montgomerie er en av Midtøstens mest luksuriøse og ettertraktede golfbaner. Banen påminner om en linksbane i en oase som strekker seg over 80 hektar og inneholder 14 sjøer og 81 bunkere som utfordrer og interesserer spillere i alle nivåer. En golfers paradis!

Les mer og finn tee-tider – https://greenfee365.com/golf-course/the-address-montgomerie-dubai

7. Jumeirah Golf Estates Fire Course – Dubai

Jumeirah Golf Estates Fire Course er en tøff og utfordrende bane for alle spillere. I komplett harmoni med sine omgivelser der det innfødte gresset gir et gyllent glimt i solen, bort fra de perfekte overflatene, stikker store terracottabunkere ut i det rullende terrenget. Banen er en utfordring som du vil nyte og en erfaring du gjerne vil oppleve igjen.

Les mer og finn tee-tider – https://greenfee365.com/golf-course/jumeirah-golf-estates-fire-course

8. The Els Club – Dubai

The Els Club i Dubai er en av de ekte kongene av golfbaner i Midtøsten. Spillerne på Els Club kan nyte av førsteklasses golf som er lett tilgjengelig i hjertet av Dubai Sports City. Uansett om du spiller for første gang eller har mye erfaring så vil denne mesterskapsbanen og den fantastiske omgivelsen gi deg en opplevelse utenom det vanlige.
Nyt av ekstraordinær og personlig service sammen med et anlegg som har blitt bra vedlikeholdt. Etter golfrunden anbefaler vi et besøk i restauranten. Du vil ikke angre et besøk til Els Club.

Les mer og finn tee-tider – https://greenfee365.com/golf-course/the-els-club