Matkailukohteena Aurinkorannikko sisältää kaiken tarvittavan täydelliselle, klassiselle golflomalle, jolla yhdistyvät pelaaminen ja vapaa-ajanvietto.Nauti kaupungeista kuten Málaga, Mijas, Torremolinos, Marbella, Estepona, Sotogrande ja Gibraltar. Jännittävän pelin jälkeen voit valita vaikkapa kävelyretken Málagan vanhan kaupungin hurmaavilla kaduilla tai auringonpalvonnan jollain useista hiekkarannoista. Muista kiinnostuksen kohteistasi riippumatta tulet epäilemättä nauttimaan olostasi lempiurheilulajisi parissa Costa del Solilla.


Aurinkorannikko on täynnä upeita golfkenttiä. Tähän olemme listanneet niistä seitsemän helpottamaan matkakohteidesi valintaa!

1. Alcaidesa Heathland & Alcaidesa Links

Alcaidesa Heathland on Alcaidesa Links Golf Resortin kahdesta kentästä uudempi. Dave Thomasin suunnittelema, v. 2007 uudistettu kenttä tarjoaa leveitä väyliä ja uskomattomia näkymiä Välimerelle. Kenttä on täydellinen valinta kiehtovaa ja jännittävää peliä etsiville golfaajille.

Toinen resortin kentistä on Alcaidesa Links, joka ylpeänä kantaa eteläisen Espanjan ainoan links-kentän titteliä. Yksi kentän kohokohdista on henkeäsalpaava panoraamanäkymä, joka kirkkaana päivänä ulottuu Välimerelle, Gibraltarille ja jopa Pohjois-Afrikan Atlasvuoristoon asti. Pelaajat nauttivat erityisesti merta kohti johtavista lempeistä alamäistä sekä raikkaasta merituulesta.

Varaa lähtöaika: https://greenfee365.com/golf-course/alcaidesa-heathland
https://greenfee365.com/golf-course/alcaidesa-links

2. Chaparral Golf Club

Chaparral Golf Club on yksi Aurinkorannikon viehättävimmistä golfkohteista. Se on myös alueen ainoa kenttä, joka koostuu 6 par-5:sta, 6 par-4:sta ja 6 par-3:sta. Chaparral on ansainnut arvovaltaisen maineensa omaperäisellä muotoilullaan, poikkeuksellisen korkeatasoisella palvelullaan sekä upeilla oheispalveluillaan. Varsinkin kokeneemmat golfaajat nauttivat pelaamisesta tällä tarkkuutta ja taitoa vaativalla kentällä.

Varaa lähtöaika: https://greenfee365.com/golf-course/alcaidesa-links

3. Finca Cortesín

Tämä 18 reiän par-72-kenttä on todellinen helmi. Paitsi korkeatasoisia väyliä ja greenejä sekä yli 100 hiekkaestettä, kenttä tarjoaa upeita palveluja ja mahtavia näkymiä. Kentän suunnittelija Cabell B. Robinson varmisti, että jokainen väylä on erilainen ja jännittävä riippumatta pelaajan tasosta. Finca Cortesín takaa ikimuistettavan kierroksen kauniissa maisemissa.

Varaa lähtöaika: https://greenfee365.com/golf-course/finca-cortesin

4. La Quinta Golf Club

La Quinta koostuu kolmesta 9 reiän kentästä, joista voi rakentaa itselleen sopivan kokonaisuuden. Lisäksi pelaaja pääsee nauttimaan luonnonkauniista maisemista ja hienoista näkymistä Marbellan golflaakson ylle.

Varaa lähtöaika: https://greenfee365.com/golf-course/la-quinta-golf-club

5. La Reserva Golf Club

La Reserva tunnetaan korkea-arvoisena aurinkorannikkokenttänä naapureidensa Valderraman, Sotogranden ja San Roquen ohella. Kaikentasoiset golfaajat aloittelijoista kokeneempiin nauttivat vierailustaan tänne. Sen takaavat leveät, isoille greeneille johtavat väylät, loivat mutta haasteelliset kummut sekä useat vesiesteet.

Varaa lähtöaika: https://greenfee365.com/golf-course/la-reserva-golf-club

6. Villa Padierna Flamingos, Alferini & Tramores

Villa Padierna Flamingos on fantastinen 18 reiän par 71:n kenttä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Greenit ovat leveitä ja pitkiä, mutta kapeammat väylät vaativat tarkkuutta. Murskatusta marmorista koostuvat bunkkerit antavat lisähaasteen ja uuden ulottuvuuden kierrokselle.

Villa Padierna Alferini on oikea andalusialainen helmi. Kenttä tarjoaa jännittäviä haasteita, joista nauttinevat erityisesti kokeneemmat golfaajat. Kohokohta on 16. väylä, tarkkuutta ja täsmällisyyttä vaativa par 5.

Villa Padierna Tramores eroaa alueen muista kentistä lyhyellä pituudellaan mutta tarkkuutta vaativalla suunnittelullaan. Se on erinomainen sekä aloitteleville että keskitasoisille pelaajille, jotka haluavat kehittää taitojaan. Kenttä tarjoilee upeita näkymiä ympäröivistä maisemista ja Välimerestä.

Varaa lähtöaika: https://greenfee365.com/golf-course/villa-padierna-flamingos
https://greenfee365.com/golf-course/villa-padierna-flamingos
https://greenfee365.com/golf-course/villa-padierna-flamingos

7. Los Naranjos Golf Club

Robert Trent Jones Sr:n suunnittelema Los Naranjos on edelleen monen mielestä yksi Euroopan parhaiten muotoilluista kentistä. Kentän laaja haasteiden skaala pitää sisällään mm. leveitä väyliä sekä strategisesti aseteltuja hiekkaesteitä.

Varaa lähtöaika: https://greenfee365.com/golf-course/los-naranjos-golf-club

Hyviä pelejä! 🏌