Några av världens mest exklusiva golfbanor finns i Förenade Arabemiraten, eller kort sagt UAE. De flesta banor i UAE finns i Dubai och huvudstaden Abu Dhabi, men det finns också klubbar i Ras Al Khaimah och Sharjah. Under de senaste 20 åren har Förenade Arabemiraten varit en ledande golfdestination i toppklass med ett stort antal golfbanor i världsklass. Nedan kan du läsa om åtta helt fantastiska banor som definitivt kommer att ge dig en upplevelse att minnas.

1. Emirates Golf Club Majlis Course – Dubai

Byggd i och runt sanddynerna på en vacker plats i utkanten av Dubai hittar du Emirates Golf Club med sin 18 -håls mästerskapsbana The Majlis. Denna flaggskeppsbana är en utmanande par 72 med sju km layout.

Banan innehåller hundratals inhemska arter av flora och fauna, vackert kompletterade med slingrande fairways och sju söt- och saltvattensjöar. Majlisbanan har utvecklat ett värdigt rykte över hela världen som en prövande layout för även de bästa golfspelarna. En upplevelse du absolut inte vill missa.

Läs mer och hitta starttider – https://greenfee365.com/sv/golf-course/emirates-golf-club-majlis-course

2. Yas Links – Abu Dhabi

Yas Links kombinerar en oslagbar miljö med ett ädelt arv där spelare kommer att stimulera alla sina sinnen medan de spelar. Banan står högt på internationella rankningar och designades av Kyle Phillips. Golfare på Yas Links kommer att möta spännande utmaningar och en runda som alla golfare runt om i världen drömmer om att uppleva någon gång i sitt liv.

Klubbhuset är utmärkt beläget vid vattnet, med magnifik utsikt över Persiska viken som också ger en perfekt avslutning på din golfrunda.

Läs mer och hitta starttider – https://greenfee365.com/sv/golf-course/yas-links

3. Saadiyat Beach – Abu Dhabi

Saadiyat Beach Golf Club är en av de mest prestigefyllda och populära banorna i regionen, och ligger på Saadiyat Island. De vita stränderna och det skimrande havet präglar öns omgivning. Banan är designad av den legendariska Gary Player och ger dig en golfupplevelse utan motstycke. Förutom att vara en absolut magisk plats att spela golf, var Saadiyat Beach Golf Club också den första riktiga strandbanan i denna region.

Läs mer och hitta starttider – https://greenfee365.com/sv/golf-course/saadiyat-beach

4. Jumeirah Golf Estates Earth Course – Dubai

Earth Course är en av Jumeriah Golf Estates två mästerskapsgolfbanor. Banan, som mäter ca sju km, har 18 hål med spektakulär utsikt över vita och djupa bunkrar. Varje hål är utformat för att smälta in i det omgivande landskapet, med det utmanande 18: e hålet som delar upp hela sin längd med en fantastisk vik.

Läs mer och hitta starttider – https://greenfee365.com/sv/golf-course/jumeirah-golf-estates-earth-course

5. Abu Dhabi Golf Club – Abu Dhabi

Abu Dhabi Golf Club är en av de verkliga pärlorna i regionen för golfare som letar efter en spännande utmaning. Banlayouten hyllas i golfpress över hela världen och med breda fairways, strategiskt placerade bunkrar och perfekta greener är Abu Dhabi Golf Club ett verkligt mästerverk. Här kommer du inte att sakna någonting.

Läs mer och hitta starttider – https://greenfee365.com/sv/golf-course/abu-dhabi-golf-club

6. The Address Montgomerie – Dubai

Adress Montgomerie är en av Mellanöstern mest lyxiga golfdestinationer. Banan är en links-oas som omfattar över 200 tunnland och har 14 sjöar och 81 bunkrar som utmanar och fascinerar alla nivåer av golfare. Ett golfparadis!

Läs mer och hitta starttider – https://greenfee365.com/sv/golf-course/the-address-montgomerie-dubai

7. Jumeirah Golf Estates Fire Course – Dubai

Jumeirah Golf Estates Fire Course är en tuff och, naturligtvis, eldig utmaning för golfare av alla förmågor. Den är i fullständig harmoni med sin omgivning, då gräset visar ett gyllene sken i solljuset, och bortanför de oklanderliga lekytorna avbryter stora terrakottabunkrar den löpande terrängen. Denna bana är en utmaning du kommer att uppskatta och en upplevelse du garanterat vill göra om.

Läs mer och hitta starttider– https://greenfee365.com/sv/golf-course/jumeirah-golf-estates-fire-course

8. The Els Club – Dubai

Els Club i Dubai är en av de riktiga kungarna bland golfbanor i Mellanöstern. Spelare på Els Club kommer att njuta av en förstklassig golfupplevelse som är lättillgänglig och ligger i hjärtat av Dubai Sports City. Oavsett om du är en förstagångsspelare eller en vanlig golfspelare i regionen som spelat Els -klubben tidigare - kommer mästerskapsbanan och den fantastiska layouten att ge dig ett riktigt nöje i äkta ökenstil.

Njut av den extraordinära och personliga servicen tillsammans med de välskötta faciliteterna. Efter din golfrunda rekommenderar vi dig ett besök i restaurangen - du kommer inte ångra ditt besök på Els Club.

Läs mer och hitta starttider – https://greenfee365.com/sv/golf-course/the-els-club